Hvilken elaftale skal jeg vælge?

Vi kan godt forstå, at det kan være svært at vælge. Men vi håber, vi kan hjælpe dig med et overblik over vores aftale. Så du kan finde den aftale, som passer bedst til dine behov. Det første, du skal vide, er, at der er 2 muligheder: En elaftale med fast pris eller variabel pris:

Basis El med variabel pris

Hvis du går efter en mulig besparelse, mens markedsprisen er lav, bør du vælge elaftalen Basis El med variabel pris. Her ændrer prisen sig i takt med markedsprisen. Og du får strøm til samme pris, som vi betaler for den.

Hver måned bliver den kWh-pris, du betaler, fastsat. Denne pris er sat ud fra gennemsnittet af det, som vi betaler for strømmen.

En af fordelene ved at vælge variabel pris er, at du ikke er bundet i en længere periode. Du kan opsige din elaftale hos os med 1 måneds varsel.

Basis El med fast pris

Foretrækker du derimod at have tryghed i budgettet og kende din pris på forhånd, bør du vælge elaftalen Basis El med fast pris. Her er prisen den samme i 12, 24 eller 36 måneder. Efter 5 måneder kan du opsige aftalen med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

Hvis du vælger en elaftale med fast pris, vil din elpris altså ikke følge mulige stigninger på markedet. Det er kun dit eget forbrug, der har indflydelse på prisen.

Når din fastpris-aftale udløber, vil du automatisk overgå til Basis El med variabel pris. Med mindre du genbestiller din elaftale Basis El med fast pris.

4 gode råd, når du vælger elaftale

Du finder mange særlige tilbud øverst på Elpris.dk, men de gælder ofte kun kort tid. Hold øje med, hvornår intro-rabatten er slut.

Det er normalt med 6 måneder for en fastprisaftale, så efter 5 kan du begynde at kigge efter nye tilbud. Ved en elaftale med variabel pris, kan du opsige din aftale med en måneds varsel.

Hold øje med prisen pr. kWh, abonnement og gebyrer. Du kan have en lav kWh-pris, men et højt abonnement.

Cirka 75 % af din regning består af afgifter og transport – uanset, hvem du får strøm fra. Det er kun prisen for kWh, abbonnement og svingninger i dit forbrug, der kan ændre prisen på din regning. Derfor er det ikke sikkert, at der er meget at spare ved at skifte elselskab.Se, hvad elprisen består af.

Hvilket elselskab skal jeg vælge?

Når du skal vælge elselskab, kan der være flere ting, som har indflydelse på dit valg. Måske er det prisen, som betyder mest for dig? Eller hvordan strømmen bliver produceret? Og måske skal det hele gå op i en højere enhed?

Vores vision er at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi. Det bidrager du til, hvis du vælger os som dit elselskab. Hvert år producerer vores vindmøller nok vindstrøm til at dække forbruget i mere end 1 million danskeres hjem. Derfor kan vi garantere dig, at dit forbrug er dækket af bæredygtig vindstrøm, hvis du vælger os som dit elselskab.

Du kan læse mere om, hvordan vi garanterer, at dit forbrug bliver dækket af grøn vindstrøm her.

Ring til os på 72 10 30 38

Er du stadig i tvivl? Eller har du spørgsmål til vores produkter? Så ring til os.