Hjælp til log ind

Når du logger ind i Mit Ørsted, skal du enten bruge din mail og adgangskode eller dit kundenummer og aftagenummer.

Har du tidligere været logget ind, eller fået din aftale på mail? Så kan du kun logge ind med mail og adgangskode. Har du endnu ikke knyttet en mail til din aftale, kan du logge ind med kundenummer første gang.

1. Mail og adgangskode

Logger du ind med mail og adgangskode, og er det første gang, du logger ind, skal du bruge adgangskoden fra din velkomstmail

2. Kundenummer og aftagenummer

Logger du ind med kundenummer (5-9 tegn) og aftagenummer (18 tal) kan du finde numrene på din Betalingsserviceoversigt eller regning. Er det første gang, du logger ind, beder vi dig taste din mail og oprette en adgangskode. Så er det lidt nemmere næste gang, du skal logge ind.

Har du allerede prøvet at logge ind?

Hvis du har prøvet at logge ind, og det ikke er lykkedes, kan du klikke på ”Få sendt en ny adgangskode” og skrive din mail.

Har vi din mail registreret, får du tilsendt din adgangskode med det samme. Har vi ikke din mail, får du vist en formular. Udfyld den, så sender vi dig dine loginoplysninger inden for 1 hverdag.

Andre problemer?

For at undgå at skrive forkert mail/adgangskode eller kundenummer/aftagenummer skal du kontrollere, at tasterne Caps Lock og Num Lock er slået fra.

Hvis du har flere mailkonti eller har skiftet mail siden dit køb hos os, kan du opleve problemer med at logge ind. Prøv evt. at bruge din anden eller tidligere mailadresse.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken mailadresse, der er knyttet til dit købte produkt, er du altid velkommen til at kontakte os.